קופת חולים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/04/2006 | 00:49 | מאת: סטודנטית

שלום כמה שאלות אם אני באה אליך לעשות בדיקת קולוסקופיה לHPV האם הטיפול נעשה במקום או שמא אני צריכה לחכות לאיזה ניתוח או משהו??? אם מתגלה קונדילומה ואני באה אלייך באופן פרטי האם הטיפול בזה עולה יותר??? ושאלה אחרונה אני סטודנטית באונ תא הייתי אצלך פעמיים שלוש ואין ספק נתת לי טיפול מעולה אבל בקטע של קונדילומות האם יש הבדל בין הטיפול שאתה נותן באופן פרטי למה שאתה נותן בקופהח אם מתגלה קונדילומה??? אני לא מתכוונת להיות חצופה אני שואלת את זה בגלל שאני מבינה שבקופות חולים יש בעיות כלכליות וכו שלעיתים מונעים מאנשים את הטיפול הטוב ביותר מאשר רפואה פרטית אני מתכוונת בעיקר מבחינת ציוד והזמן שיש ברשותך תודה

שלום בקופ"ח אין לי את הציוד לטיפול בקונדילומה. לגבי התעריף ניתן להתקשר למזכירתי ולברר 6956867. לגבי קולפוסקופיה זה נעשה על המקום ללא הכנות מיוחדות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה