המשך לבדיקות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/04/2006 | 16:26 | מאת: בחורה

שוב שלום וסליחה פשוט אני לא מצליחה להרגע למרות תשובת הרופאים. קראתי באתר שלך שיכול להיות שנשים נדבקו בעגבת וזיבה ולא יהיו תסמינים והרופאים אמרו לי שאם אין תסמינים אני לא צריכה לעשות שום בדיקה, למרות שיש לי הפרשות מוגלתיות וצריבות ועוד כל מיני תופעות, הם מתעקשים. בעבר הרופאה נתנה לי הפניה לבדיקת VDRL האם זו בדיקה לזיבה? האם זוהי בדיקת דם והיא אמינה מספיק? יש לציין שבסוף לא ניגשתי לבדיקה. תודה רבה

שלום שתי הבדיקות שציינת יכולות להיות בגופנו ללא תסמינים או עם תסמינים שלא מורגשים כל כך. ההפרשות והצריבות שלך מחייבות בדיקה כולל קולפוסקופיה ואשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 WWW.GENICOLOG.NET

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה