HIV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/04/2006 | 10:03 | מאת: רגב

מה אמינות הבדיקה (באחוזים אם אפשר) לגילוי HIV אם היא מתבצעת לאחר חודשיים וחצי מרגע ההידבקות המשוער? והאם כעבור שלושה חודשים הבדיקה אמינה ב-100%? תודה.

שלום שלשה חודשים זה הזמן המקובל ונהוג לראות יעילות הבדיקה כ 100%. זמן קצר מזה כרוך בדיוק נמוך יותר בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 WWW.GENICOLOG.NET

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה