HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/04/2006 | 20:42 | מאת: בחורה

שלום ד"ר וקסלר במידה והנגיף הגיע למצעים או למגבות, כמה זמן הוא יכול לחיות במצב כזה ולהדביק אחרים? אם אני נוגעת בקונדילומה ואח"כ נוגעת במקום אחר בגוף או בסדין למשל, האם זה יכול להעביר את הנגיף לאותו מקום ולהדביק? תודה

שלום לא ידוע ולכן ההמלצה היא להרתיח עד הוכחה להעלמותו של הנגיף מהגוף באמצעות PCR. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה