קונדילומות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/04/2006 | 21:02 | מאת: אני

שלום רב כאשר יש קונדילומות ולא מטפלים בהן, האם הן יכולות להשאר באותו מצב גם שנה ויותר? או האם הן נעלמות ופשוט מופיעות במקומות אחרים? כלומר אם היתה לי קונדילומה והרופאה זיהתה, איך יכול להיות מצב שפתאום בבדיקת קולפוסקופיה הרופאים לא רואים אותה והיא נעלמה? יכול להיות שבמקומה הופיעו נגעים קטנים יותר באיזור שמסביב? יכול להיות מצב שקונדילומה תחלוף מעצמה? תודה

שלום, נגעי הקונדילומה עשויים להיעלם ב 22% מהמקרים אך אין זה אומר שגם הנגיפים נעלמו. את אלו בודקים באמצעות PCR. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה