שאלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/04/2006 | 20:29 | מאת: MR BLUE

האם EBV זו מחלת מין כלומר מועברת ביחסי מין???? אם כן האם קונדום מונע אותה??? האם יש בדיקה כלשהי שמזהה את הנגיף??? כמו כן אודה אם תענה לי על אותם שאלות לגבי CMV תודה

שלום, ההגדרה למחלות המועברות במגע מיני היא רחבה וכוללת 257 מחלות כולל אלו שהזכרת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה