קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/04/2006 | 11:29 | מאת: אם

בתי עברה בדיקת קולפוסקופיה והתגלה שיש לה נגעי קונדילומה מרובים. המלצת הרופא היתה לבצע צריבה בהרדמה כללית. שאלתי היא האם פעולת הצריבה מתבצעת בלייזר, ואם לא מה ההבדל בין הטיפולים השונים. יש לי בבית בנות נוספות. האם תתכן הדבקה ביניהן כתוצאה משימוש באותם מגבות וסדינים? בתודה

שלום, מדוע בהרדמה כללית? לרוב ניתן לבצע את הלייזר בהרדמה מקומית ואני עושה זאת ללא זריקות אלא עם ספריי הרדמה. יש להרתיח כל הלבנים והמגבות. הנחיות נוספות באתר שלי הרשום כאן למטה. אשמח לעזור עד החלמה ורפוי מלאים בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה