פצעים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/03/2006 | 23:37 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר טופלתי בקונדילוקס לפני כחודש שחיסל 2 מופעים של קונדילומה (בצורת כרובית) בחיבור בין איבר המין לשק האשכים. תוך כדי החלו להופיע לי "יצקונים: בעלי ראש לבן , קטנים עם גוש תת עורי במספר מקומות על איבר המין וכן במפשעה. האם גם אלו מופעים של קונדילומה? האם זו תופעת לוואי של הטיפול? תודה, אנונימי

שלום, הבעיה עם קונדילוקס שאינו מחסל לגמרי את המחלה ולכן היא נוטה לשוב. מאידך - תיאור הנגעים הלבנים פחות מתאים לקונדילומה. עם זאת כדאי להיבדק כולל באמצעות קולפוסקופיה ו PCR - גם אתה וגם בן זוגך שיתכן שנושא את הנגיפים ועלול להדביקך. אשמח לעזור באבחון ובטיפול. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה