קנדידה או פטריה וגינלית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/03/2006 | 21:02 | מאת: לילית

אני סובלת די הרבה מפטרייה וגינלית. 1.האם זה מדבק? לבעלי לאחרונה יוצא לעיתים מן תפרחת על האיבר מין שמגרדת לו ואחרי שימוש בפולידין המקום נרגע וזה עובר וכך חוזר חלילה. 2. האם גם הוא צריך לעבור טיפול כלשהו 3. לאיזה רופא פונים? תודה

שלום דלקת פטריתית חוזרת [אם אכן זה כך] מחייבת ברור וחיפוש אחר סוכרת, טיפול בסטרואידים, הריון, טיפול מדכא חיסון, מתח נפשי, קונדילומה ועוד. לפי תוצאות הברור שלך יהיה מקום לערב את בן זוגך או לא. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה