בדיקות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/03/2006 | 14:29 | מאת: MR BLUE

לאחר כחצי שנה מהמגע המיני האחרון שלי ביצעתי בדיקות לאיידס צהבת B,C מה אומרות התוצאות הבאות??? HEPATITIS BG AG NEGATIVE ערכי ייחוס 0-0 HEPATITIS C AB NEGATIVE כמו בבדיקת האיידס כתוב HIV 1,2 AB"S NEGATVIVE סוג דגימה SERUM מה זה סוג בדיקה SERUM???? האם אפשר לישון בשקט אם קיבלתי תוצאות כאלה חצי שנה אחרי מגע מיני אחרון אין שום דבר אחר שיסכן אותי לדעתי כמו כן יש לציין שעשיתי את הבדיקות בקופהח כללית שבאונ תודה רבה

שלום הבדיקות תקינות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה