קונדילומה - טיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/03/2006 | 12:12 | מאת: משה

לד"ר שרגא ווקסלר שלום רב א. האם אתה מבצע טיפול בלייזר? ב. האם אתה מטפל גם בחברי קופ"ח כללית ומה גובה התשלום? ג. מהו זמן ההמתנה לתור? ד. הבדיקה החוזרת כל 3 חודשים לגילוי חוזר של המחלה במשך כמה זמן צריך להמשיך לעקוב? לטיפולך המהיר והמסור אודה מקרב לב

שלום, כן, מבצע טיפולי לייזר ולא משנה לאיזה קופה שייכים. תורים בזמנים סבירים. לשאלה ד. התשובה תינתן בהתאם לתשובות השונות ובהתאם למצב. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה