קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/03/2006 | 18:39 | מאת: MR BLUE

מה הסיכוי שאם עשיתי בדיקת קולוסקופיה לקולנדילומה ואמרו לי שהכל תקין אך אכן יש לי קונדילומה??? כמו כן רציתי לשאול אם אתה מבצע קולסקופיה איזה אזורים אתה בוחן כי אמרו לי שהכל תקין(רופא שאני סומך עליו מאוד) אבל יש לי בזמן האחרון הרגשה לא נעימה במפשעה (ימינה ולמעלה מאיבר המין מס ס"מ) האם זה לדעתך יכול להיות קונדילומה? אני מניח שתאמר לי שאני צריך להבדק אבל רציתי לשאול מה הסיכוי ממה שאתה מכיר?

שלום הקולפוסקופיה נעשית לפין, לפי השופכה,לאיזור השיער מעל לעצם ובבטן תחתונה, למפשעות, לפי הטבעת לאיזור החיץ שבין הנקבים ולפה. אם הכל שלילי אני מבצע בדיקת PCR, כולל מהפה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה