תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/03/2006 | 22:38 | מאת: עודד

בבדיקה הראשונה קיבלתי את תוצאות תרבית הזרע והם: מיקרו: נויטרופילים בודדים, לא נראו מיקרואורגניזמים. צמיחה מעורבת בינונית מתגים גרם שליליים מתגים גרם חיוביים קוקים גרם חיוביים צמחו מעל 3 סוגי חיידקים. לאחר טיפול באנטיביוטיקה ביצעתי בדיקה נוספת והתוצאות הן: צמיחה מעורבת בינונית קוקים גרם חיוביים קוקים גרם (+) בשרשרות צמיחה מעל 2 סוגי חיידקים אודה לך אם תפרש לי את המשמעות של התוצאות בשפה פשוטה. אם יש צורך בטיפול נוסף? אם כן מהו? יש לציין שעשיתי את הבדיקה ע"פי המלצת הגיניקולוגית של חברתי שסבלה מצריבות לאחר קיום יחסי מין. בתודה מראש עודד

שלום חסרה תשובת התרבית המפרטת את שמות החיידקים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה