צריבות באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/03/2006 | 11:10 | מאת: חן

אני וחברתי סובלים מזה תקופה מצריבה באברי המין כתוצאה ממגע מיני ביננו להמנע מהכאב אנו נאלצים להשתמש בקונדום. בפין נשאר עור יבש אדום ומגורה ששורף לי ושנרגע רק בהמנעות ממגע מיני ישיר (עם קונדום). חברתי מתלוננת על צריבה בזמן קיום יחסי מין נשמח לקבל את חוות דעתך - מה יכולה להיות הסיבה לסבלנו ?

שלום לשם אבחון יש להגיע לשיחה ולבדיקה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה