פטרת באבר המין אצל גברים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/03/2008 | 18:08 | מאת: שואלת

שלום רב, לבן הזוג שלי התחיל גרד באבר המין לפני כשבועיים. הרופא אמר שככל הנראה מדובר בפטריית שמרים (THRUSH) והמליץ על משחה לטיפול בפטרת (אותה משחה לטיפול בפטריות בציפרניים). נראה שיש שיפור כלשהוא, אך לשתן יש ריח חריף והגירוד בא והולך לסירוגין. אציין שנראה שהגירוד נובע מפנים ראש אבר המין. אצלי לא נראו סימטומים של פטרייה. כמה זמן בדרך כלל נדרש לטיפול והחלמה מלאה? כמה פעמים ביום מומלץ למרוח את המשחה? האם ישנן עוד דרכים לזרוז ההחלמה? האם יתכן ואבחנת הרופא היתה שגויה ומדובר בבעיה אחרת?

04/03/2008 | 03:14 | מאת: שואלת

הייתי נוקט בשיטה אבחנה מדויקת לשם טיפול יעיל והחלמה. ד"ר שרגא וקסלר מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה ובמחלות מין לנשים ולגברים 03-6956867 052-2453662

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה