מספר שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/03/2006 | 13:04 | מאת: שי

שלום, לפני כשבוע עשיתי סקס מזדמן עם בחורה שהכרתי באותו הערב. במהלך החדירה הקונדום הצליח לצאת החוצה. וככך הייתי בתוכה אולי דקה ואולי מספר דקות בלי הקונדום. חשוב להדגיש שלא גמרתי בתוכה בלי הקונדום. רציתי לקחת אותה לבדיקה למחרת אבל היא לא מוכנה. יש לי שני שאלות לגבי החשש שלי מהדבקות חלילה באיידס : א. אני בלחץ מהנושא, ואשמח לדעת מה הסטטסטיקה אומרת לגבי סיכוי הדבקות חלילה במצב שכזה עם בחורה רגילה (היא לא הייתה יצאנית). ב. הבנתי שתוך שבועיים אני יכול לבקש להבדק את בדיקת הקומבו (שבועיים אחרי המגע המיני). אני פשוט הולך לבית החולים ומבקש שיבצעו לי את הבדיקה או שצריך לפנות לקופת החולים קודם לכן ? ג. לגבי ביצוע בדיקות לוודא שלא נדבקתי בכל מחלה אחרת ממגע זה . תוך כמה זמן אני צריך מרגע המגע המיני ? תודה מראש, שי.

שלום, הסכון להדבק מאיידס במגע בודד הוא נמוך יחסית 1:1000. להשוואה - הסיכון להדבק מקונדילומה הוא 1:4. שבועיים אחרי המגע אפשר כבר לבדוק הדבקות במחלות אחרות המועברות גם הן במגע מיני. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה