מה זה? ומה זה?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/02/2006 | 10:20 | מאת: אלמונית

שלום, אני נתקלת פה בכל מיני מושגים ושמות של מחלות וכו', שאין לי מושג מי ומה הם. היתי מאוד שמחה אם מישהו יוכל להפנות אותי לאיזה שהו מילון או משהו דומה כאן באתר במקום שכל פעם אני יתריד בשאלה של מי ומה... תודה מראש וסליחה על ההפרעה. אלמונית.

02/03/2006 | 22:00 | מאת: יעקב לא רופא ולא מטפל

לאלמונית שלום. מאחר ששאלתך אינה ממוקדת למחלה או נושא מסוים מצורפת קישורית לאתר אינפומד בו יש את רוב המושגים ,המחלות והתרופת. בנוסף ,בכל פעם שניתקלת במושג או מחלה הקישי את המושג או שם המחלה בגוגל בעיברית . יש שם 98% מכל המושגים , התרופות והמחלות. בהצלחה יעקב http://www.infomed.co.il/default.htm

תודה ד"ר וקסלר

שלום, אם תכנסי לאתר שלי [הרשום כאן למטה] ושם באינדקס תוכלי להקליד את השמות הללו וכך ללמוד עליהם. גלישה מהנה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה