red AND itching on penis

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/02/2006 | 15:42 | מאת: verge

between the head AND the body of the penis . i'm on a trip in usa until 10 march. i put on it antifungal cream "tolnaftate 1%" but it dose not help. I can read the Hebrew but can't write in Hebrew.

שלום, גם אם יש לך פטרת על הפין, היא אינה מהסוג המגיב לטולנפטט. נסה ממשפחת הקלוטרימזול ואולי עדיף בשיחלוב עם סטרואיד. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה