קונדילומות המשך

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/02/2006 | 00:10 | מאת: DANIEL

היי לא ענית לשאלתי הקודמת בהקשר הנכון (: ספרתי לך שעשיתי בדיקת קולוסקופיה ויצאתי שלילי 4 חודשים אחרי מגע מיני שגורם לי לפחדים מה שאני שואל האם הסיכוי שיש לי קונדילומות קטן או שלא השתנה עקב התוצאה הזו כלומר האם עליי לחשוש וללכת להבדק כל כמה חודשים (כרגע אין לי כל כך כסף לPCR) תודה

שלום, הקולפוסקופיה אינה מספיקה על מנת לשלול קונדילומה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר [email protected]

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה