כיני גוף

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/02/2006 | 10:11 | מאת: מחפש-ישועה

נדבקתי בכיני גוף לפני כשנה וחצי, ולמרות שהשתמשתי בתכשיר הנקרא PRIODERM (פריודרם) הכינים חוזרות מדי פעם.. אני מגלח את שערות גופי משתמש בתכשיר לפי ההוראות אבל אחרי כ-6 חודשים הכינים חוזרות (כבר קרה פעמיים). מה עושים??? אולי יש תכשיר אחר? (מיותר לציין שאני מכבס את הבגדים והסדינים וכבר החלפתי מזרון).. אני ממש מיואש...

שלום, כן, יש תכשירים שונים ותוכל לקבל עליהם מידע בבית המרקחת. האם בת הזוג נבדקה? במקרים חוזרים כדאי לגלח את השיער. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה