מחלות מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/02/2006 | 09:41 | מאת: יותם

שלום אתמול הייתי במסג' שכלל בודי מסאג' גם ששכבתי על הגב וגם ששכבתי על הבטן. בסוף המסאג' הבחורה אוננה לי עד שגמרתי. לאורך כל הזמן היא היתה עם תחתונים ואני לא הייתי עם קונדום. רציתי לדעת האם קיימת סכנה להידבקות במחלת מין או מחלה כלשהי אחרת? תודה רבה

שלום, אם לא היתה לה בידיה שריטה מדממת ולא היה מגע אוראלי ולא באת במגע אם הפרשותיה אז תוכל להירגע - לא צפויה לך בעיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה