תוצאות בדיקת איידס-דחופות מאד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/02/2006 | 08:38 | מאת: נעם

שלום, אנחנו אמורים לעבור בדיקת איידס לפני תחילת טיפולי IVF. הטיפול בעוד כ- 12 יום, ונאמר לנו מהאחות שתוצאות הבדיקה מגיעות בערך 3 שבועות-חודש אחרי. האם יש דרך לבצע/לקבל תוצאות מהר יותר? באיזה מקום? חשוב לנו מאד שההפרייה תתקיים במועד ולא תידחה בחודש נוסף. תודה רבה.

שלום, איני מכיר דרך לתשובות מוקדמות יותר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה