אוראפלזמה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/02/2006 | 01:07 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר. 1. האם ייתכן שתתפתח אורארפלזמה אצל בני זוג שמקימים יחסים רק ביניהם ולא קיימו יחסים עם אחרים?. 2. ד"ר לין רשם בפורום פריון הגבר שהמחלה מועברת רק במגע מיני ואילו אתה הסברת שלאו דווקא. לא ברור? למרות שקראתי על המחלה באתר שלך. 3. כמה זמן המחלה יכולה להשאר בגוף עד שמגלים אותה? והאם היא יכולה לפגוע בפריון (לא נמצאה אצלי כלומידיה) תודה רבה לך 4

שלום, לשאלותיך: 1- כן. 2 - מועברת במגע מיני. 3 - עד שנים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר [email protected]

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה