נגע עורי בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/02/2006 | 23:48 | מאת: דליה

שלום , יש לי מעין נגע עורי בפי הטבעת זה נראה כמו חתיכה של עור זה בצבע של העור וזה מגרד לעיתים . לאחר בדיקה בקולוסקפיה התברר שאין לזה קשר. מזה עוד יכול להיות ולאן אני צריכה לפנות לאיזה רופא הכוונה . מזה יכול להיות ? האם זה מסוכן ? אשמח לתשובה מהירה תודה

שלום, רק אחרי בדיקה קולפוסקופית אוכל לתת לך תשובה בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה