על הקשר שבין מזון והרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/02/2006 | 07:56 | מאת: רותם

שלום לצוות המומחים, אני סובלת מהרפס באיזור המין מזה 4 שנים וברצוני לשאול מס' שאלות: האם ידוע לכם על קשר בין מזונות מעוררים כגון : שוקולד, קופאין וכדומה, להרפס? במידה ויש קשר, אשמח לקבל מכם הפניה למאמרים/ אתרים בנושא. כן, שמעתי כי מתח נפשי "מעיר" את הנגיף. האם הדבר נמצא נכון מבחינה מדעית? בתודה מראש, רותם.

שלום, לגבי מתח נפשי יש ראיות. ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה