הצילו... עזרה דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/02/2006 | 15:45 | מאת: מילי

שלום אני בת 33 בריאה יש לי חברה בת 28 כשהיתה בת 18 חלתה בצהבת B ונרפאה כיום היא נשאית, בטעות עישנתי אחריה סיגריה שהיא עישנה האם נדבקתי ממנה? או שנעשיתי נשאית? איך אדע? ומה עליי לעשות וכמה זמן אחרי העישון המשותף? נ.ב. יש לה בן זוג קבוע והיא בהריון ממנו כרגע יכול להיות שהוא גם נדבק ממנה? היא אוכלת איתי באותה צלחת לפעמים ולא נעים לפגוע בה יכול להיות שנדבקתי אנא הפנה אותי לפורום המתאים אם זה לא פה תודה וסליחה על ההטרדה מודאגת מאד ולא ישנה בליליות יש לי ילדים קטנים ואני פוחדת שאם נדבקתי אני יעביר אליהם האם גם נשיקה על הלחי מסוכנת איתה? תודנ מראש

שלום את בסיכון מאד נמוך ל"חטוף" הפטיטיס B. בכל אופן גשי לרופאך ובקשי בדיקת נוגדנים וזו תגלה לך את מצבך בהצלחה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

22/02/2006 | 23:40 | מאת: אאא

האם ניתן לטפל ולהסיר הרפס , כך שלא יחזור באמצעות לייזר? אאא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה