קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/02/2006 | 07:08 | מאת: מור

שלום, בצעתי אתמול בדיקת קולפוסקופיה במהלכה בוצעה גם ביופסיה. הרופאה לא השתמשה בקרם או בספריי מאלחש, וסבלתי מכאבים עצומים. כעת, יותר מ24 שעות אחרי, אני עדיין סובלת מכאבי בטן חזקים, וכל איזור האגן כואב. האם ייתכן ונגרם נזק כלשהו במהלך הבדיקה? יש לציין גם כי לאחר הבדיקה חשתי סחרחורת, לא יכולתי לעמוד, ולחץ הדם שלי ירד תוך כדי חיוורון. אודה לתשובה מהירה תודה

שלום צר לי שנאלצת לעבור פרוצדורה כה פשוטה תוך כדי כאב. אפשר גם אחרת. בכל אופן כשיש כאב, אזי התופעות שתארת קורות. איני מאמין שנגרם נזק. בהצלחה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה