האם נשיקה מסוכנת?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/02/2006 | 18:33 | מאת: מתנשקת

שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אם לא אנא הפנה אותי לפורום הנכון. שאלתי היא אם נגיד והתנשקתי צרפתית עם בן אדם שמידע כללי הוא בריא אך אני לא מכירה אותו כל כך אישית שאדע אם הוא בריא באמת האם נשיקה יכולה להעביר לי איזושהיא מחלה במידה והוא חולה במשהוא? ואם כן איזה מחלות מסוכנות או לא מסוכנות מעבירים דרך נשיקה? תודה מודאגת

שלום, הרוק אינו מדאיג. הבעיה היא עם נשיכה ומגע עם הדם. מחלות שעוברות אוראלית:איידס, הפטיטיס, קונדילומה. ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה