נגיף האיידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/02/2006 | 09:27 | מאת: מוגלי

שלום. רציתי לדעת על מידת חסינותו וקטלניותו של הנגיף: האם נגיף אחד שיכנס לזרם הדם- למרות שזה לא קורה בד"כ, כי הוא מועבר במגע מיני ואז נכנסים הרבה- מסכן את הגוף ומערכת החיסון לא תגבור עליו, והאדם יגיע לידי נשאות ובהמשך למחלה, או שצריך כניסה של הרבה נגיפים- הייתי רוצה אפילו לדעת כמה נגיפים וגם למה. בנוסף: אם מספר מצומצם מאוד של נגיפים כן מסכן את הגוף- אז כמה זמן יקח עד שיתאפשר לזהות נוגדנים לנגיף בבדיקת אידס? האם זה עדיין יהיה 3 חודשים או ש- 3 חודשים זה עבור הרבה נגיפים ?

שלום, איני יודע. ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה