יש לי שאלה שמאוד מציקה לי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/02/2006 | 20:58 | מאת: אלי

עם אני גומר לחברתי על איזור הבטן והחזה היא יכולה להכנס מזה להריון??? כי הבנתי שזה יכול לחדור דרך העור משהו

שלום, הריון? רק אם יטפטף ויכנס לנרתיק ויגיע לצואר ולרחם. מחלות המועברות במגע מיני? זה אפשרי יותר אם יש לה שם חתכים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

12/02/2006 | 16:43 | מאת: אלירן

תודה רבה!

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה