התיעצות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/11/2005 | 08:57 | מאת: זיו

ד"ר שרגא שלום מזה כחודשיים אני סובל מצריבה בשופכה ( לאחרונה הפך לגירוד ואי נוחות בתוך האיבר המין ) בוצעו מספר פעמים משטח , תרבית שתן ולא נמצא כלום טופלתי בדוקסילן ואופלודקס האם יתכן זיהום ויראלי ? לאחרונה זהיתי כי בקצה הפין קיימת יזשהי נפיחות של רקמות שנעלמת וחוזרת דבר שלא היה לפני כן

שלום צריבה בשופכה עלולה להירגם מכלמידיה, מיקופלסמה, קונדילומה. יש לעבור קולפוסקופיה כולל לתוך צינור השתן [אורטרה]. בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה