סטרפטוקוק b

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/02/2006 | 15:00 | מאת: בחור

שלום רב, סליחה שאני שאול הרבה שאלות אך אני מודאג . אני סובל מזה כחודשיים מסטרפטוקוק מקבוצה בי יש לי כמה שאלות: 1. הבנתי כי נדבקים אחרי מגע מיני( אנאלי ,נרתיקי) אך לא היה לי מגע מיני כשנדבקתי , אז איך אפשר? 2. אני טופלתי באנטיביוטיקה דוקסילין ואוגמנטין ועדיין לא עבר, האם החיידק פיתח עמידות? 3. אני כרגע מטופל ב-Ciprodex 500 , איזה סוג של תרופה זה? האם יש תרופה יותר יעילה?כמה זמן טיפול זה? 4.מזה החיידק הזה למה הוא יכול להזיק(- חוץ מכאבים באשכים ובפין ולהפרשות ולכאבים בצינור השופכה)? האם יש לו השפעה לא טובה לטווח ארוך? 5, האם יש קשר לכאבים בעיינים(כאב שקופץ פעם בעין ימין פעם שמאל, כאבים מסביב לעיניים לא העצם אלא העין) לסטרפטוקוק?הכאבים חולפים וחוזרים. 6. איך אני אמור לנהוג כרגע, לא לקיים יחסי מין ואם כן איך? לאכול כרגיל? לאכול מאותם כלים של המשפחה? שירותים- לדאוג לניקיונם לעיתים תכופות יותר? לשמור על ההיגיינה בשירותים נייר טואלט על האסלה-אפילו בבית? 7.האם יש משהו שני יכול לעשות כדי לזרז את ההתרפאות? 8. האם נשיקה צרפתית, והתגפפויות מותרת? תודה רבה על הסבלנות

שלום, זו מסוג השאלות שראוי להיפגש בגינן. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה