בהמשך לשאלה -זידובל

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/02/2006 | 10:54 | מאת: שלום

שלום ד"ר שרגא קיבלתי טיפול בזידובל ג'ל ובעלון המצורף כתוב שאם ישנן הפשרות מוזרות מהנרתיק או גרד יש לפנות לרופא, התחלתי כבר שני ימי טיפול וקמתי בבוקר עם גרד/צריבה בלתי נסבל, אך זוהי הסיבה שמלכתחילה פניתי לרופא הנשים (הרופא נתן לי את הטיפול בג'ל בעקבות תלונותיי על הפרשות, גרד וריח נוראי) הבחנתי גם בחתיכות לבנות מוזרות, אך חשבתי שזה בגלל הג'ל, אני לא יודעת מה לעשות. האם להפסיק את הטיפול או להמשיכו, האם אלו תופעות נורמליות בזמן הטיפול?

שלום, ללא בדיקתך לא אוכל להשיב לך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה