קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/02/2006 | 10:04 | מאת: א

קונדולומות סביב פי הטבעת מגיעות ממגע אנאלי בלבד? או עצם הימצאות הוירוס בגוף, הקונדולומות יכולות להופיע באיזורים שונים ללא קשר לאיזה איזור היה חשוף למחלה? תודה.

שלום, קונדילומה בפי הטבעת אינה מחייבת מגע אנאלי אלא שכוח הכובד עובד גם כאן. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

28/02/2006 | 10:14 | מאת: אלמונית

מה זה קונדולומות? אני נתקלת בכל מיני מושגים שאני לא מכירה מישהו יכול לכוון אותי לאיזה שהו מילון או משהו דומה במקום שאני ישאל כל פעם מה זה ומה זה? תודה רבה מראש, אלמונית.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה