קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/11/2005 | 15:06 | מאת: עלמה

שלום, קראתי את הכתבה באתר. סבלתי בעבר מקונדילומה וטופלתי בצריבת היבלות. עברו 7 שנים מאז שעברה התופעה. בבחמש השנים האחרונות אני עוברת טיפולי הפריה חוץ גופית. לאחר שהוצאו החצוצרות, על רקע לא ברור (ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות). להלן שאלותי: 1. האם יש אפשרות שיש יבלות כאלה באברי המין הפנימיים? האם אפשרי שהפוריות שלי נפגעה כתוצאה מהמחלה? 2. יש לי שתי נקודות בולטות בחלל הפה, האם סביר שהן קונדילומה? לאיזה רופא צריך ללכת כדי לבדוק את זה? תודה

26/11/2005 | 08:26 | מאת: יוסף

קראתי את הכתבה בעיון רב , אני חי עם בן זוגי כבר כמעט שנתיים ולבן זוגי יש קונדולימה בפי הטבעת ובאיבר המין ואנחנו מטפלים בעניין בעזרת צריבות( חנקן) , הכרובית שיש לבן זוגי בפי הטבעת לא נופלת למרות מס' טיפולים שעבר שאלתי היא : האם כדאי לטפל באמצעות טיפול אחר ? האם אחרי טיפול שהיבלת נופלת יש סיכוי שתגדל קונדולימה נוספת באותו האזור? ושאלה אחרונה האם קונדולימה עלולה לגדול בלשון ? ומה הסיכוי שזה סרטני ?? תודה מראש

שלום מציע לקבל טיפול יעיל יותר כולל בדיקה לכל האברים המעורבים במגע כולל פה. זכרו- המחלה ברת טיפול והכחדה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

שלום הקונדילומה עלולה לפגוע בנרתיק ובצואר הרחם אך לא עמוק מזה. הקונדילומה אינה פוגעת בפוריות. אני נוהג לעשות קולפוסקופיה גם לחלל הפה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה