דימום לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/11/2005 | 12:54 | מאת: ליאת

אני סובלת מדימום לאחר יחסי מין הדימום קל ונעלם מיד למחרת. נמצאת במעקב אצל גניקולוג אשר אחת לחצי שנה מבצע פאפ . התוצאות תקינות ב"ה. לפני כחצי שנה הרופא שלח אותי לקולופוס' אשר יצאה תקינה רק נאמר לי שהאיזור מעט עם דלקת . קבלתי טיפול של נרות וגינאליות. שאלתי - האם אני נמצאת ברמת סיכון במחלת מין כזו המתוארת באתר. ובכלל אם ישנם אילו המלצות שכדאי לבצע מבחינה רפואית כדי להיות בטוחה יותר. תודה.

שלום מציע לפנות לגניקולוג המתמצא שכן יתכן שיש לך דלקת בצואר רחם, ממצא שבמחצית המקרים לא מאותר במשטח פאפ. בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה