קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/05/2007 | 21:08 | מאת: גיל

שלום! גילו אצלי קונדילומה לפני 3 חודשים, טופלתי בתמיסת קונדילוקס, היבלת עברה לי שכבתי לפני 3 שבועות עם אמצעי מניעה(קונדום), ולאחר מספר ימים גיליתי שיצאה לי יבלת נורא קטנה מרחתי שוב את התמיסה, הקונדילומות שהיו אצלי עד היום הם בגודל נורא קטן, רציתי לשאול מה הטיפול הכי טוב שקיים שיגרום לקונדילומות להעלם סופית?האם עכשיו כאשר אני יודעת שיש לי את הוירוס אני לא אוכל לשכב יותר?האם במצב שהקונדילומות עברו אני יכולה לשכב?האם אני עדין מדבקת, גם שאין לי שום דבר על העור?אני נורא חרדה ומיואשת ראיתי תמונות באינטרנט של קונדילומות וממש הזדעזעתי אני מפחדת שמצבי יהיה דומה למרות שאני מטפלת בקפדנות, האם כל החיים אני יצטרך לעבור כל חודש מריחת תמיסת קונדילוקס?האם ניתן לרפא זאת לחלוטין?האם זה נכון שזה דבר לכל החיים? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה.

09/05/2007 | 22:13 | מאת: מורן

יש חיסון שניתן נגד הוירוס שגורם לפפילומה (שגם מונע התפתחות של זה לסרטן צוואר הרחם). תשאלי את הרופא שלך.

רציתי לשאול מה הטיפול הכי טוב שקיים שיגרום לקונדילומות להעלם סופית? לייזר האם עכשיו כאשר אני יודעת שיש לי את הוירוס אני לא אוכל לשכב יותר? עד שתשובת PCR תהיה שלילית האם במצב שהקונדילומות עברו אני יכולה לשכב? עד שתשובת PCR תהיה שלילית האם אני עדין מדבקת, גם שאין לי שום דבר על העור? אין לדעת עד שלא עושים בדיקץ PCR האם כל החיים אני יצטרך לעבור כל חודש מריחת תמיסת קונדילוקס?לא האם ניתן לרפא זאת לחלוטין?כן האם זה נכון שזה דבר לכל החיים?לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה