שאלה דחופה!!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/02/2006 | 10:18 | מאת: אני1

ד"ר שרגא שלום אני סובלת מזה מס' חודשים מכאבי בטן וצריבה בעת מתן שתן וולאחר מכן. עשיתי בדיקות שתן ובדיקות נוספות, לא נמצא שום דבר ספציפי ובכל זאת קיבלתי טיפול אנטביוטי מס' פעמים עדיין אני סובלת מאותה בעיה מה זה יכול להיות? תודה

שלום האם בדקת דלקת צואר רחם? ניתן לקרוא על הנושא באתר שלי שרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

01/02/2006 | 10:32 | מאת: אני 1

איזה בדיקה בדיוק צריך לעבור בשביל זה? עשיתי U.S ואגינלי האם רואים זאת ? תודה רבה

04/02/2006 | 20:33 | מאת: בחורה מבוהלת

אובחנה אצלי קונדילומה ולא עברתי שום טיפול. לאחרונה יש בפי כיבים וגידולים ובעקבות הכתבה באתר הבנתי שזה אחד מביטוי הנגיף. כמו כן יש לי פטרייה חוזרת בנרתיק וכאבים בבטן התחתונה. אני מאוד מבוהלת ורוצה לדעת אם יש לנגיף זה תרופה ומה הסיכויים לסרטן. תודה רבה מראש!

04/02/2006 | 20:34 | מאת: בחורה מבוהלת

אובחנה אצלי קונדילומה ולא עברתי שום טיפול. לאחרונה יש בפי כיבים וגידולים ובעקבות הכתבה באתר הבנתי שזה אחד מביטוי הנגיף. כמו כן יש לי פטרייה חוזרת בנרתיק וכאבים בבטן התחתונה. אני מאוד מבוהלת ורוצה לדעת אם יש לנגיף זה תרופה ומה הסיכויים לסרטן. תודה רבה מראש!

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה