HI

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/05/2007 | 20:32 | מאת: YAHOO

כתבתי לך ...הייתי אצל רופא נשים שמבין מאוד בתחום של קונדילומה הוא בדק אותי בקולסקופיה בכל האיברים שציינת ובמשך זמן רב.....מרח את החומר שגורם לקונדילומות להיות ברורות יותר (חומץ או משהו כזה חומצה לא יודע) בכל מקרה הוא לא זיהה מאום בבדיקת PCR שהתעקשתי לעשות יצאתי חיובי לאחר מכן חזרתי על הבדיקה הזו לאחר מספר חודשים (הבדיקה בקולוסקופיה ) שוב לא נראה כלום(אני גבר אגב) בהנחה שהבדיקה בקולוסקופיה בוצעה כראוי ואני מאמין שכן כי זה רופא מאוד רציני והוא בדק אותי מאוד מאוד ברצינות אני רוצה לשמוע את חוות דעתך בעניינים הבאים 1.מה עושים במקרה שאין יבלות וPCR חיובי? 2.עברו מאז בדיקת הPCR כמעט שנה ולא נמצאו יבלות האם כדאי לבצע שוב בדיקה? 3.מה הסיכוי שכעת אהיה שלילי לדעתך? 4.האם יש צורך בכלל בבדיקה חוזרת??? תודה אני מודאג מאוד...

07/05/2007 | 09:35 | מאת: מתעניין

שלום, הצטרפתי למשפחת "הקונדילומות" לאחרונה. לאור הייאוש מהרפואה הציבורית, האם תוכל לציין את שמו של הרופא שהיית אצלו?

08/05/2007 | 00:39 | מאת: יעקב

אני הייתי ונרפאתי אצל ד"ר וקסלר. היה לי בפי הטבעת ובפין ועכשיו גם אין קונדילומות וגם ה PCR יצא שלילי.

האם היה בעבר קונדילומה ואם כן באלו איברים.

08/05/2007 | 03:39 | מאת: YAHOO

לא נראו קונדילומות הלכתי לבדיקה כי שכבתי עם משהי שספרה לי אחרי כמה חודשים שגילו אצלה קונדילומות בכל מקרה אני נדבקתי ממנה בוודאות ולא ממשהי אחרת...הרופא בבדיקת הקולוסקופיה קבע שאין לי כלום התעקשתי על בדיקת PCR...בבדיקה לאחר הPCR החיובי גם לא נמצא כלום אודה לך אם תתייחס לשאלות שהופיעו בהודעה המקורית...קונדילומות לא נמצאו כלל לא באיבר המין לא באשכים לא בישבן בדיקת הקולוסקופיה נערכה משהו כמו 20 ומשהו דקות נבדקתי בצורה רצינית מאוד ועל ידי רופא מיומן אודה לך אם תענה לשאלות שנשאלו למעלה...

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה