שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/05/2007 | 13:24 | מאת: גלי

אם עושים בדיקה ל-HIV דרך קופת החולים ויש בעיה אם התוצאות של הבדיקה, אמורים להתקשר מבית החולים או מקופת החולים? האם תשובה חיובית נשלחת לרופא גם מבלי שיתקשרו מהבית חולים לנבדק לצורך בדיקות נוספות? מה בדיוק הפרוצדורה? תודה רבה

06/05/2007 | 13:39 | מאת: גלי

במידה והתשובה לבדיקת ה-HIV נשלחה חזרה לקופת החולים, מבית החולים, באותו היום שבה הבדיקה הגיעה לבית החולים מקופת ההחולים, זה אומר שהכל בסדר?

את צריכה לברר כאשר עושים לך את הבדיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה