מה עושים?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/05/2007 | 16:35 | מאת: YAHOO

שלום רב.. הייתי אצל רופא שבדק אותי בעזרת קולוסקופיה (אני גבר) יש לציין שהוא בדק אותי מאוד ברצינות והרבה זמן בדיקה בשק האשכים פין למעלה למטה איפה לא ישבן וכו לא מצא אף נגע של קונדילומה בבדיקת PCR לעומת זאת יצאתי חיובי מה אני אמור לעשות עכשיו?? הרופא אמר לי שהוירוס הוא כמו שפעת של איברי המין ושזה חולף תוך שנתיים האם זה נכון? מה עושים??? תודה

02/05/2007 | 01:14 | מאת: דן

האם אתה יכול לתת פרטים של הרופא הזה?

הייתי אצל רופא שבדק אותי בעזרת קולוסקופיה (אני גבר) יש לציין שהוא בדק אותי מאוד ברצינות והרבה זמן בדיקה בשק האשכים פין למעלה למטה איפה לא ישבן וכו לא מצא אף נגע של קונדילומה.מה מקצועו של הרופא?עור, אורולוג?גניקולוג? בבדיקת PCR לעומת זאת יצאתי חיובי מה אני אמור לעשות עכשיו?? הרופא אמר לי שהוירוס הוא כמו שפעת של איברי המין ושזה חולף תוך שנתיים האם זה נכון? מה עושים??? ראשית אנא היכנס לאתר שלי וקרא שם את כל הכתבות העוסקות בקונדילומה ותקבל מושג ראשוני ואח"כ אשיב לשאר שאלותיך.

02/05/2007 | 10:43 | מאת: ד"ר

להוסיף לתשובתי הקודמת שבקולפוסקופיה שאני מבצע גם לגברים אני בודק את הפה, פין, גבעת הערווה, מפשעות, שק אשכים, חיץ בין נקבים ואנוס. האם כל אלו נבדקו אחרי שטיפת המקום בחומצה אצטית?

02/05/2007 | 10:52 | מאת: YAHOO

הרופא הזה הוא רופא נשים מיומן שמטפל במחלה.....וכן נבדק בעזרת חומצה ...תוכל לענות לשאלה ששאלתי למעלה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה