יחסי מין ל מוגנים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/05/2007 | 11:55 | מאת: יעל

קיימתי יחסי מין ללא הגנה, האם יש בדיקה כללית שניתן לבקש ההרופא לבצע כדי לבדוק שלא נידבקתי בשום מחלה? ואם כן אז מה היא?

קיימתי יחסי מין ללא הגנה, האם יש בדיקה כללית שניתן לבקש ההרופא לבצע כדי לבדוק שלא נידבקתי בשום מחלה? ואם כן אז מה היא? אין בדיקה כללית ואין בדיקת מעבדה אחת על מנת לבדוק שלא נדבקת במחלה המועברת במגע מיני. יש מספר בדיקות על מנת לגלות 14 מחלות, שאפשר לעשותן בפעם אחת.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה