מחלות מין - איידס והסימפטומים.היסטרית!!!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/05/2007 | 00:11 | מאת: sulit0

שלום! שמי ר'.לאחר 3 שנים של קשר עם בן זוג קבוע שלא רצה להתחתן החלטתי לחתוך את הקשר וכרגע אני בהתחלה של קשר עם בחור חדש ומיוחד. כבר יצא לנו לקיים יחסי מין וכל הזמן עם קונדום. בפעם האחרונה (לפני יומיים ) קיימנו יחסים בלי קונדום.אני נורא בלחץ מהעניין ואמרתי לו שכדאי שניבדק כדי שנדע היכן אנו עומדים לפני קיום מגע מיני ללא קונדום בעתיד. 1)הוא אמר שצריכים לעבור חודשיים לפני שיראו תוצאות אמת.האם זה נכון? 2)לאחרונה אני מגרדת המון בגפיים (ידיים ורגליים) והרגליים שלי מאוד יבשות ודמדמות משום מה? האם זה סימפטום למחלת מין כלשהיא? (איידס חס וחלילה?). אשמח לקבל תשובה בהקדם מכיוון שהעניין מדיר שינה מעיניי. בתודה מראש, ר'.

1)הוא אמר שצריכים לעבור חודשיים לפני שיראו תוצאות אמת.האם זה נכון?החדושיים הם מאז יחסי מין שלגביהם מבקשים לבדוק איידס. יש גם בדיקה אחרי פרק זמן של שבועיים. 2)לאחרונה אני מגרדת המון בגפיים (ידיים ורגליים) והרגליים שלי מאוד יבשות ודמדמות משום מה? האם זה סימפטום למחלת מין כלשהיא? (איידס חס וחלילה?).איידס לא נראה לי אבל מוטב לגשת לרופא שיאבחן את מצבך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה