הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/04/2007 | 20:24 | מאת: יעל

לחבר שלי לשעבר היה לפני שנה וחצי הרפס בשפתיים. היו לו 2 התפרצויות בהפרש של חודשיים ואף הדביק את חברתו באותה התקופה בהרפס, כשביצע בה מין אוראלי, כשהיה לו את הנגע על השפה. מאז ועד לתקופה שאני הייתי איתו לא התפרץ אצלו ההרפס שוב. רציתי לדעת מה הסיכוי שנדבקתי ממנו בהרפס בשפתיים ובהרפס באיבר המין (הוא ביצע בין מין אוראלי 5 פעמים)? האם להיות נשאית של הרפס מסוג 1 באיבר המין פחות חמור מלהיות נשאית של הרפס מסוג 2 באיבר המין? (מבחינת לידה, מבחינת התפרצות עתידית של ההרפס) תודה רבה

01/05/2007 | 23:36 | מאת: יעל

תוך כמה זמן בערך מקבלים תשובות, לאחר שמבצעים את הבדיקה ל-2 סוגי ההרפס במעבדה בקופת החולים? תודה רבה

לרוב אחרי עד 10 ימים.

רציתי לדעת מה הסיכוי שנדבקתי ממנו בהרפס בשפתיים ובהרפס באיבר המין (הוא ביצע בין מין אוראלי 5 פעמים)?אין לדעת האם להיות נשאית של הרפס מסוג 1 באיבר המין פחות חמור מלהיות נשאית של הרפס מסוג 2 באיבר המין? (מבחינת לידה, מבחינת התפרצות עתידית של ההרפס)- אכן, אם כי סוג 1 כשנמצא בפנים עלול ל"רדת" למטה לאברי המין ואז אין הבדל בינו לסוג 2.

25/06/2007 | 22:56 | מאת: חנוך

ד"ר שרגא שלום, לפני כשנתיים קיימתי מין לא זהיר עם בת זוג מזדמנת והיו טיפות של דם לאחר המגע המיני על איבר המין שלי,(היתי בפורום זיהומיות ללא תשובה) נבדקתי בדיקות דם וואין לי איידס אבל וירוס הבר אפשטיין וEBV כן נמצאו נוגדיהם בדמי, במשך כל התקופה הזו אני חלש מאוד ועייף מאוד והגוף שלי חם בכל שעות היממה, אני מפהק המון בתדירות של כל 5 דקות,וגם המשפחה הקרובה נדבקת ממני ומפהקת ועייפה בדיוק כמוני, רציתי לשאול:האם זה רק מחלת הנשיקה ואפשטיין בר (הרפס) או שיש עוד מחלה שיש לה סימפטומים דומים לאלה שהצגתי בפנייך,אשמח מאוד אם תכוון אותי, תודה מראש,חנוך

25/06/2007 | 22:57 | מאת: חנוך

ד"ר שרגא שלום, לפני כשנתיים קיימתי מין לא זהיר עם בת זוג מזדמנת והיו טיפות של דם לאחר המגע המיני על איבר המין שלי,(היתי בפורום זיהומיות ללא תשובה) נבדקתי בדיקות דם וואין לי איידס אבל וירוס הבר אפשטיין וEBV כן נמצאו נוגדיהם בדמי, במשך כל התקופה הזו אני חלש מאוד ועייף מאוד והגוף שלי חם בכל שעות היממה, אני מפהק המון בתדירות של כל 5 דקות,וגם המשפחה הקרובה נדבקת ממני ומפהקת ועייפה בדיוק כמוני, רציתי לשאול:האם זה רק מחלת הנשיקה ואפשטיין בר (הרפס) או שיש עוד מחלה שיש לה סימפטומים דומים לאלה שהצגתי בפנייך,אשמח מאוד אם תכוון אותי, תודה מראש,חנוך

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה