בדיקת HIV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/04/2007 | 00:02 | מאת: אורית

לפני שבוע וחצי כתבתי לך מהו מספר הטלפון של המעבדה ברמב"ם, לגבי בדיקת HIV שעורכים שם; ANTI HIV AB + P-24 ANTIGEN. [לאחר שענית לי כי תשמח לשוחח איתם בקשר לבדיקה הזו אם אתן לך את המספר { 04-8542550, (04-8543452)} ] כתבת לי כי תענה לי לאחר שתשוחח איתם. אם כבר דיברת איתם, אודה לך מאוד אם תוכל בבקשה לענות לי, האם הבדיקה הזו שמבצעים ברמב"ם אכן מספקת תשובה מהימנה ואמינה לאחר חודשיים המתנה בלבד, מהמגע המיני האחרון? (או שבכל זאת יש להמתין 3 חודשים?) והאם הבדיקה הזו היא ל-2 סוגי האיידס? המון המון תודה

אכן חודשיים ועבור 2 הזנים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה