דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/04/2007 | 18:34 | מאת: שולה

אני סובלת מדלקת בדרכי השתן שעוברת וחוזרת לאחר קיום יחסי מין. האם בן זוגי צריך להיבדק? האם אסור לקיים יחסי מין עם תום הטיפול בדלקת בדרכי השתן? אם אין לו דלקת בדרכי השתן- האם יש משהו אחר שגורם לדלקת לחזור?

האם בן זוגי צריך להיבדק? קודם כל את צריכה לעבור בדיקה גינקולוגית מקיפה כולל קולפוסקופיה כולל לשלול דלקת צואר. האם אסור לקיים יחסי מין עם תום הטיפול בדלקת בדרכי השתן? ראי תשובתי הקודמת. אם אין לו דלקת בדרכי השתן- האם יש משהו אחר שגורם לדלקת לחזור? ראי תשובה ראשונה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה