לחוץ מאוד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/11/2005 | 22:17 | מאת: אודי

שלום רב . אני נורא לחוץ ממקרה שקרה לי לפני שעה. שכבתי עם בחורה וכמובן שמתי קונדום. לאחר כ20 דקות של חדירה הלכתי לשירותים כדי להוריד את הקונדום ולמרות שלא גמרתי ואפילו לא יצא לי נוזל מקדים ראיתי בתוך הקונדום נוזל שאינני יודע מהו. יש לציין שהבחורה הייתה רטובה לגמרי אך לפי מיטב ידיעתי קונדום אמור להגן מנוזלי גופה של האשה.אם כך ברצוני לדעת מניין הנוזל שהיה על איבר מיני,היה דיי הרבה. השתמשתי בקונדום של דורקס שעטיפתו כחולה וכתוב עליו חומר סיכוך מוגבר.האם יש כשר בין הקונדום לנוזל שהיה על איבר מיני ואם לא מה זה יכול להיות?תודה מראש

שלום הנוזל המקדים מופרש גם ללא תחושה של גמירה. סביר שזה מה שהיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה