הדבקות במין אוראלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/03/2007 | 14:47 | מאת: רועי

שלום. רציתי לשאול האם אפשר להידבק במחלת האיידס ע"י מין אוראלי? האם הנגיף מועבר בצורה כזו או שרק ע" קיום סקס ללא א. מניעה ודם נגוע...?

רציתי לשאול האם אפשר להידבק במחלת האיידס ע"י מין אוראלי? כן. האם הנגיף מועבר בצורה כזו ? כן או שרק ע" קיום סקס ללא א. מניעה ודם נגוע...? גם

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה