לא ברור

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/03/2007 | 02:19 | מאת: שמעון

שלום ענית לי שבדיקת הנוגדנים להרפס היא אמינה ובתשובה אחרת ראיתי שענית שיש מצב שהגוף לא מפתח נוגדנים גם אחרי 8 חודשים מהדבקה ובכן זה לא מתיישב לי עם אמינות הבדיקה כי מה שאתה אומר זה שיכול להיות לי הרפס זמן רב בלי שיהיו לי נוגדנים ולכן הבדיקה לא תזהה את קיום המחלה אודה לך אם תסביר לי בדיוק איך מתיישב העניין של חוסר בנוגדנים עם אמינות הבדיקה...תודה

08/03/2007 | 20:31 | מאת: שמעון

מה הסיכוי בבדיקת הנוגדנים תיתן שלילי כוזב לאחר 8 חודשים?

אנא צטט את תשובתי בה כתבתי על 8 חודשים ואתייחס שנית.

11/03/2007 | 20:27 | מאת: ٍשמעון

התיחסותי למטה בין השורות: 1.האם הרפס יכול להופיע רק לאחר שנה וחצי ממגע מיני מסויים?***כן 2.האם יכול להיות שבמשך 8 חודשים לא יופיעו נוגדנים להרפס? ***כן היי הנה הציטוט של מה שכתבת... ברור שאם לא מופיעים נוגדנים למרות שהבדיקה תקינה(שלילית( אזי הבדיקה לא ממלאת את ייעודה ונותנת FALSE NEGATIVE אני לא צודק ? אודה על תשובתך... להתראות

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה