לא מצליח להבין מה יש לי : (

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/03/2007 | 02:11 | מאת: דוד

דר' שלום מקווה מאוד שתוכל להדריך אותי מה לעשות. מזה כחצי שנה אני סובל ממשהו כמו איקצוצים ובעקבות זה גם גרוד באזור המפשאה. בחודשים האחרונים הופיעו מאין פצאים (לא פתוחים) באזור הרגליים, מהמפשאה עד הברך. כמו חצקון קטן אבל ללא מוגלה, הם לרוב ממוקמים בשורש של שערה, וגורמים לפעמים לנשירתה . זה גם מגרד. והגרוד מציק לי לאחרונה גם בחלקי גוף אחרים. פצאים אלה באים והולכים, ולא תמיד ניראים. ניגשתי פעמיים לרופאי עור ומין שונים, האחד אמר לי שהוא לא רואה שום דבר, כי כשבאתי אליו זה היה פחות בולט, והשניה אמרה זה משהו עונתי וזה יעבור. אני לא מרגיש שזה עובר אלה מחמיר. לפני כחצי שנה קיימת מספר פעמים יחסי מין לא מוגנים (בתשלום). אני חושש שזה קשור לזה. נבדקתי פעמיים, פעם אחת נבדקתי במרפאה בתחנה המרכזית בת"א ופעם ביקשתי בדיקות מין מרופא המשפחה, בשתי הפעמים נאמר לי שהכל בסדר. מה זה יכול להיות ? יש איזה בדיקת דם שבודקת את רוב המחלות האפשריות. איזה בדיקה לבקש ? למי לפנות ? בתודה דוד

09/03/2007 | 14:15 | מאת: עודד

לפי מה שאתה מתאר זה דומה לסמפטומים של פוליקוליטיס או בשפה עממית "דלקת זקיק השיערה " בכל מקרה עדיף שתחכה להתיחסות מנהל הפורום

לפי התיאור לא עולה בדעתי אבחנה כלשהיא: אולי אם אראה אוכל להושיע אותך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה